top of page
LuovaNoste_grafiikka_2.png
LuovaNoste_grafiikka_6.png
LuovaNoste_grafiikka_7.png
LuovaNoste_grafiikka_1.png

Mitä ihmettä? Suomalaisilta työpaikoilta kuuluu huolestuttavia uutisia. Norppaa ei ole nähty aikoihin. Se on uhanalainen!

 

Ehkä ongelmana on työpaikkojen liian samea vesi? Tai onko norpalla liian vähän elintilaa?

Tämä norppa on luovuuden lähde, leikkisyyden tekijä, joka antaa iloa ja kykyä innovoida, uudistua. Siksi on äärimmäisen huolestuttavaa, että on työpaikkoja, joissa norppaa ei ole edes nähty vuosikausiin. Monet ovat jopa unohtaneet, että tämä nokkela norppa on sateenkaaren värinen. Silkan suorittamisen ja selviytymisen paineissa luovuus on uhanalainen luonnonvara.  

Hätätilannetta ratkomaan työpaikoille on syytä kutsua savolainen ryhmä, joka kulkee nimellä LuovaNoste. He saapuvat paikalle työhaalareissa ja sateenkaaren värisissä kumisaappaissa. He eivät pelkää, jos vähän rapatessa roiskuu. He ovat varautuneet siihen, että erikoistilanne vaatii erikoisia toimenpiteitä.

 

Missä uhanalainen norppa on? Onko se hyvinvoiva? Vai kenties henkitoreissaan? Onko vesistö kunnossa, onko ruokaa riittävästi? Mitä on tehtävissä, jos norpan vaalima luovuus takertuu arjen verkkoihin, suorittamiseen? Mitä jos luovuus viipyy liian kauan pinnan alla, eikä saa enää happea? Onko pesimäpaikkoja kylliksi?

 

LuovaNoste löytää norpan, houkuttelee sen nostamaan viiksekkään päänsä esiin ja opettaa, miten norpasta pidetään huolta. Savolaisina LuovaNosteella on hallussaan tietotaitoa ja riittävästi kieroa huumoria, että norppa uskaltaa pulahtaa paikan päälle paistattelemaan päivää ja tuomaan sateenkaaren värejä työpaikan ilmapiriin, luovuuteen ja innostukseen.

 

LuovaNosteessa me emme pelkää arjen olosuhteita, emme käytä todellisuudelle vierasta kieltä, emme pelkää leikkimielisyyttä, emme huumoriakaan. Me etsimme norpan ja nostamme sen pöydälle kaikissa väreissään. Emme hienostele, emme koreile. Meiltä saat osaajan, joka ajattelee sinun yrityksesi toimintaa laajasti, sekä tieteen että luovien menetelmien kautta. Usko tai älä, norppa elää sinunkin yrityksesi ekosysteemissä. Se täytyy vain löytää ja houkutella esiin. 

 

Suomalaisten työpaikkojen uhanalainen norppa pelastetaan yhdessä, yhteisillä toimilla!

SAVOLAINEN LUOVA NOSTE PELASTAA TYÖPAIKKOJEN UHANALAISEN NORPAN

bottom of page